Sales Account Manager

BYON8 söker en framgångsrik säljare

Vi på BYON8 verkar i ett nytt innovativt sjukvårdssegment och erbjuder lösningen på en personligt anpassad sjukvård och förebyggande friskvård, med hjälp av vår digitala tjänsteplattform AITOPYA. Med vår nedladdningsbara mobilapplikation, får patienten en snabb och kvalitativ vårdkontakt, som är uppkopplad till klinikens medicinska A.I.-baserade beslutsstöd för en mer korrekt vägledning, diagnostik och behandlingsplan.

 

Nu söker vi en Sales Account Manager för primärvårdskunder.

 

Vill du vara med i ett team som är inriktat på att hjälpa vårdklinikerna att skapa en innovativ och förbättrad vårdprocess? Har du den kreativa tankeförmågan och förståelse för hur digital vård både affärsmässigt kan skapa resultat samt förbättra vårdkvaliteten? 

Vi söker en erfaren och meriterad Sales Account Manager som kan skapa nya värdefulla kundrelationer. Som strategisk Account Manager ansvarar du för att ge vägledning och kreativ sparring på hur kundlösningarna blir verkningsfulla. Du kommer att skapa, bygga och upprätthålla en både nära och långsiktig relation till kunderna, utveckla och hantera möjligheter och koordinera ett leveransteam för bästa resultat. Du skall fungera förtroendeingivande och bekvämt med både ledning, vårdpersonal och IT-tekniker.

Har du en passion för de senaste innovativa trenderna inom medicinteknik och att bidra med att stimulera vårdgivarna att utnyttja state-of-the-art lösningar för en ny vårdprocess? Du bör vara en självstartare med entreprenörsinriktning som gillar att hjälpa kunder och har en konsekvent strävan efter att lära dig mer. Då är du välkommen att söka utmaningen på BYON8.

 

Din roll:

Du är ansvarig för att bearbeta alla beslutsnivåer hos kunder som kan leda till en försäljning. Färdigheter som krävs är kreativitet, vision och stor entusiasm. Det är av stor vikt att du skaffar en grundlig förståelse för viktiga kundbehov och krav. Du kommer att vara ansvarig för försäljningsresultat och kundvård, för att säkerställa att kundkontona växer och utvecklas. En god insikt i hur kundens vardag fungerar och vilka behov som är prioriterade är värdefull att ha. Du kommer att kontinuerligt jobba med vårt interna CRM-system för att förbereda, hålla kontroll och administrera all kundkonversation.

 

Krav:

 • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som framgångsrik försäljare hos en systemleverantör.

 • Erfarenhet av att sälja, leverera och utveckla gentemot komplicerade organisationer.

 • Passion och intresse för de senaste trenderna inom medicinteknik och innovativ IT-utveckling.

 • Med fördel erfarenhet från sjukvårdssektorn.

 • Utmärkt muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga, på svenska och engelska.

 • Förmåga och erfarenhet av att bygga och förädla kundrelationer på olika nivåer.

 • Skicklighet i problemlösning och förhandling.

 • Akademisk ekonomisk, sjukvård eller teknisk examen är att föredra.

 • Gärna erfarenhet av att arbeta i ett startup-bolag.

Det här är en heltidstjänst, med provanställning. Marknadsmässiga lönevillkor.

Är du den person vi söker så sänd oss din CV och motivera i ett följebrev varför just du är bäst lämpad för det utannonserade jobbet som Sales Account Manager. Vi kommer att återkomma inom kort med besked om du kallas till en intervju.

För information om andra utlysta tjänster och vårt företag, se vidare på www.byon8.com.

Skicka in din ansökan till work@byon8.com

 

Get a healthier inbox!

BYON8

Resources

Contact

Find us

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Twitter Icon

© BYON8

BYON8 Corporation

Hangövägen 25, Hus 2, Plan 8

115 41, Stockholm, Sweden